The 2-Minute Rule for קידום אתרים בגוגל

רלוונטיות = שהיינו שמחים להיות בתוצאות הראשונות כאשר גולש היה מחפש את אותה מילה / ביטוי בגוגל.

בזכות היחס המטורף שלך, שכל לקוח צריך לקבל את הטוב ביותר,

כשהוא עושה זאת, חשוב יהיה שמקדם האתרים יפעיל יצירתיות רבה ויגרום לתגי הכותרת להתבלט מעל יתר תוצאות החיפוש במנוע החיפוש.

בסופו של יום, אתם צריכים לעבור על כל העמודים באתר ולדאוג שיהיו כמה שיותר קישורים פנימיים רלוונטיים כך שהגולשים יהנו לגלוש באתר שלכם ויתחילו את הדרך בעמוד מסויים ויסיימו בעמוד אחר כאשר בין לבין הם דפדפו בכמה שיותר עמודים ושהו בהם כמה שיותר זמן.

זוהי עוד מערכת מבית גוגל שבעצם מאפשרת לקבל נתונים רבים על כל אתר שבבעלותכם, הנתונים המתקבלים הם בעצם על כל התנועה של האתר ולא רק התנועה האורגנית.

אחת הטעויות שמבצעים מקדמי אתרים מתחילים היא לשכוח לחבר את האתר לכלי בדיקת מיקומים כבר בתחילת התהליך, וכך הם מפסידים קרדיט יקר, דווקא בשלבים בקידום שקל יותר להשיג אותו.

מאגרי תמונות מומלצים: להורדה בתשלום ובחינם – הכי שווים ברשת!

קידום עצמאי אומר שעליכם לעשות מחקר מילות מפתח בעצמכם. עם זאת, בגלל שזה שלב כל כך קריטי – הייתי מציע לשקול לעשות זאת בעזרת מישהו חיצוני כמו מקדם אתרים או סוכנות קידום אתרים מקצועית.

רבים ממקדמי האתרים מבצעים לא מעט טעויות בתהליך הקידום האורגני. חלק מן הטעויות האלו נובעות בשל העדר ניסיון וחלקן בשל תעדוף והשקעת משאבים לא נכונה. טעויות כאלו יכולות לנבוע מקיום של הרבה תוכן רזה באתר, מהעדר השקעה בתגיות מטא, מפעילות דלה בסושיאל, מעיצוב לא מקצועי ומעוד סיבות רבות נוספות.

לכן, במידה ומקדם האתרים מזהה בשלב האופטימיזציה שההיררכיה באתר מקשה על ניהול שוטף של קידום האתר (למשל, קיימים עמודים רב נושאיים שקשה לדרג עליהם ביטויי מפתח פופולריים), הרי click here שאחת מן הפעולות שהוא יכול לנקוט (בזהירות, כמובן) היא עדכון ויצירה מחדש של ההיררכיה באתר.

חריגות גדולות מידי מקו הבסיס עלולות לגרום למנוע החיפוש לנקוט כנגד האתר בפעולה ידנית, להעניש אותו, ולפגוע בדירוגים של ביטויי מפתח מרכזיים בדף תוצאות החיפוש.

כותרת טובה המוצגת במנוע החיפוש יכולה לגרום לאחוזי הקלקה גדולים יותר, להזרמת תנועה רבה יותר של גולשים ממנוע החיפוש, ואף להשפיע על המיקום של העמוד בדף תוצאות החיפוש.

מדוע המושג הזה קשור בקידום אורגני של אתרים? משום ששיעור ההקלקה של גולשים הוא, ככל הנראה, גם פרמטר של מנועי החיפוש בדירוג של אתרים בדף תוצאות החיפוש. חשבו על זה: אם לגולשים מוצגת תוצאת חיפוש במנוע החיפוש עבור שאילתא שביצעו ורבים מהם בוחרים שלא ללחוץ עליה, יכול מנוע החיפוש לחשוב שהיא אינה נותנת מענה לצרכים של הגולש, ואז לדרג אותה במקום נמוך יותר במורד תוצאות החיפוש.

קידום אתרים עצמאי – לקדם את האתר שלכם באופן עצמאי קידום אתרים בסיסי: איך עושים קידום אתרים בגוגל לבד?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *